VB
Bad

Nøkkelferdig bad

Vi kaller det nøkkelferdig bad. Sammen med deg blir vi enige om hvordan ditt nye bad skal være. Vi sikrer at det som skal tenkes på, blir tenkt på. Vi gjør hele jobben fra søkeprosessen starter til du kan vri om nøkkelen i døren til ditt nye bad og ta din første herlige dusj!

Rørleggerbedriftene i VB kan gjennomføre hele prosessen med å lage nytt bad eller våtrom. Vi kan ta oss av alt fra søknadsprosessen starter til du kan ta i bruk det nye badet ditt. Alt i henhold til gjeldende forskrifter og våtromsnorm. Alt til avtalt pris.

Hvis du skal pusse opp et eksisterende bad, tar vi gjerne en uforpliktende befaring hjemme hos deg. Våre fagfolk kan gi deg tips og råd om hvordan lage den beste baderomsløsningen ut fra ditt behov og ditt budsjett. Mange av rørleggerbedriftene våre kan utarbeide elektroniske plantegninger som enkelt kan endres.

Ut fra dette får du et tilbud fra VB.

VB leverer og monterer produkter fra anerkjente leverandører. Dette er en trygghet for deg som kunde. Også hvis en feil skulle oppstå på ditt nye bad og du må reklamere. Vi kan koordinere andre håndverkere som snekker, flislegger, elektriker og eventuelt andre. Enkelt for deg.

Gjør det du liker best, så gjør vi resten!